плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
ZMDENG Стол за Баня - Кръг Стол за Баня за инвалиди, Възрастни хора, Бременни Жени, Медицински Инструмент, Безплатно устойчива на плъзгане Пейка за баня (цвят : синьо)

ZMDENG Стол за Баня - Кръг Стол за Баня за инвалиди, Възрастни хора, Бременни Жени, Медицински Инструмент, Безплатно устойчива

BGN 133.06
 

Налично за поръчка
Наличност

★ Кръгло основата на душ-табуретки е идеално за малки бани или душ кабини и предоставя на потребителите удобен и безопасен душ. ★Височина може да се регулира, подходящ за различни редица височина, носещи 175kg или така, на крак стола гумен материал, с дизайн на чаша за засмукване, безопасен и non-slip. ★Висококачествена основна рама от алуминиеви сплави : стена е до 1,25 мм, което е по-стабилно и безопасно. ★Удебелена плоча на седалката PE : пластмаса PE, нетоксичен, без мирис, устойчив на абразия, удароустойчив, добра изолация, дебелина 4 виж ★ Широк спектър от приложения : може да се използва в банята, се използва като обувки пейки, практична за семейства, болници, институции в напреднала възраст, месечен центъра и така нататък.

Всичко за продукта

Избор на купувачи