плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Екстра дебели 2 mil - 50 Големи лъскава чанта за стоки, Търговци на пазарски чанти, 15 X 18 с высеченной подсилена дръжка 3 Fold Over (оранжев)

Екстра дебели 2 mil - 50 Големи лъскава чанта за стоки, Търговци на пазарски чанти, 15 X 18 с высеченной подсилена дръжка

BGN 23.16
 

Налично за поръчка
Наличност

Пластмасата. САМО на 50 ТОРБИ - гланц чанти, 15"x18" с повишен изсечени дръжки.MULTI PURPUSE USE – Толкова много различни начини да използвате тези брилянтни, висококачествени чанти : сватби, кокошка страни, продажба занаяти, търговски изложения, Гуди Bags, продажба на печене, гаражни продажби, магазини, партийни сувенири, списъкът може да продължи!. 100% RECYCLABLE – този материал с ниска плътност одобрен като продукт годен за рециклиране, така че не се колебайте да се купуват тези чанти.ПОДСИЛЕНИ СГЪВАЕМА ДРЪЖКА - здрав и удобен за носене.Тези добре направени 3-инчов писалки ще бъде по-трудно да се скъса, отколкото на по-тънки дамски чанти на пазара.ДОБРО КАЧЕСТВО – Чувствайте се уверени с помощта на тези трайни, сверхстандартные чанти за вашите продукти, подаръци, занаяти, печене и т.н. Те могат да се настанят до 10 1/5 паунда, така че е лесно да скъсам!. Гланц торбички с дебелина 2 ММ и е САМО на 50 ТОРБИ - Гланц чанти, 15"x18" с повишен изсечени дръжки. 100% ГОДНИ ЗА РЕЦИКЛИРАНЕ – този материал с ниска плътност одобрен като продукт годен за рециклиране, така че не се колебайте да се купуват тези чанти.ДОБРО КАЧЕСТВО – Чувствайте се уверени с помощта на тези трайни, сверхстандартные чанти за вашите продукти, подаръци, занаяти, печене и т.н. Те могат да се настанят до 10 1/5 паунда, така че не е лесно да се разбиват!.

Всичко за продукта

Избор на купувачи