плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Керамични Градинска мода 11 грама Забавна Чаша - Смешни Premium Birthday or Valentine ' s Day Gift for Men Women

Керамични Градинска мода 11 грама Забавна Чаша - Смешни Premium Birthday or Valentine ' s Day Gift for Men Women

BGN 45.92
 

Налично за поръчка
Наличност

✔ Устата си чаша лек и елегантен , което прави вкуса по-запомнящ се , уникален дизайн на ухото удобен за хващане , керамична чаша е умерено тегло , трайни и ще донесе на вас и вашето семейство по-здравословен начин на живот.Това е неизбежна ситуация в съществуващ процес и е нормално.
Пълен набор от печатни чаши , изработени от висококачествени керамични материали.Гуманизированный дизайн , красив и практичен , вкус , гърлото на чаша нежно и гладко , безопасно за използване , което прави твоя вкус по-запомнящо се.
Характеристики на печене порцелан, съдомиялни машини, микровълнови фурни, не може да се използва.
Той е идеален за домашния офис или офис.✔ Нашите чаши са изработени от висококачествена керамика , която е полезна за здравето и безвкусна , така че можете да ги използвате с доверие. ✔От особеностите на печене порцелан миялна машина и микровълнова печка не са подходящи!.
Функция на печене порцелан-чисто ръчна работа , така че в процеса на высокотемпературного печене в керамична повърхност могат да се появят дефекти , като малки черни петна, малки разменяйте , малки пъпки , неровное стъкла и други дребни дефекти. ✔Независимо от това , независимо дали го използвате в офиса или у дома, може да доведе до пълно чувство на щастие.Това ще донесе на вас и вашето семейство по-здравословен начин на живот.Керамична чаша е умерен тегло и дълголетие.Уникален дизайн ушите ви позволява удобно да го държите в ръка. ✔ Качествен пълен набор от steins-това е уникален и интелигентен подарък за Деня на свети Валентин , Ден на майката и другите празници.

Всичко за продукта

Избор на купувачи