плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Регулиране на силата на звука на реверберация Черен 6 Видове Режими Ефект Звукова Карта изящна Изработка Промяна на Глас Излъчването на живо Поддръжка Звукова Кар?

Регулиране на силата на звука на реверберация Черен 6 Видове Режими Ефект Звукова Карта изящна Изработка Промяна на Глас

BGN 9.84
 

Налично за поръчка
Наличност

Подкрепа за използване на мобилен телефон и компютър, в подкрепа на използването на един слушалката. Подкрепете с мобилен телефон и компютър с помощта на дарете един слушалка използване.Регулиране на силата на звука на реверберация, регулиране на силата на звука на микрофона, регулиране на висока и ниска сила на звука, контрол на силата на звука за запис, регулиране на силата на звука(функция за слушалки). 7 видове режим на връзка, един мобилен телефон, караоке на живо, двойна мобилен телефон, на живо, три мобилни телефона на живо, мобилен телефон и компютър едновременно на живо, един компютър на живо, компютърно охрана на мобилен телефон, на живо, 5. 417g Осъществяване списък : 1 x Live Broadcast Sound Card1 x Ръководство 2 x Звукова карта Свързване Cable Note : моля, Имайте предвид, че един нов вид и стария вид на този продукт, ще бъдат изпратени на случаен принцип, и се уверете, че няма да възрази, преди да поръчате. 112 видове электроакустических, 18 вида звукови ефекти, 6 вида режими ефект. Професионално производство, изящна изработка, поддръжка на връзката. Регулиране на силата на звука на реверберация, регулиране на силата на звука на микрофона, регулиране на висока и ниска сила на звука, регулиране на силата на звука за запис, регулиране на силата на звука(функция за слушалки).Функция : 1.

Всичко за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Live Broadcast Sound Card
Model:
v8
Material:
ABS
Color:
Black
Battery:
Lithium-ion Rechargeable Battery
Weight:
Approx. 417g
Package List:
1 xLive Broadcast Sound Card1 x Manual  :
2 x Sound Card Connecting Cable :
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Избор на купувачи