плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Tthxqing Гел-Лак За Нокти Полупостоянные Лакове с Гел-Лак За Нокти, Блясък за Маникюр Лак За Нокти, Основа за лак За Нокти Горно Покритие За гел-Лак, гел-Лак За Нокти Черв?

Tthxqing Гел-Лак За Нокти Полупостоянные Лакове с Гел-Лак За Нокти, Блясък за Маникюр Лак За Нокти, Основа за лак За Нокти

BGN 4.81
 

Налично за поръчка
Наличност

-Цвят ще запази блясъка на до 20 дни.Внимателно повдигна цялата фигура на лак с всеки нокът.Втвърдяване : 30 секунди в led лампа.Втвърдяване : 30 секунди в led лампа или за 2 минути в UV лампа.След това нанесете хранително масло за кожичките, за да овлажняват епидермиса и кожата около ноктите.Лек, почти без мирис (само най-горния слой и тонален крем миришат умерено), ние използваме само органичната структура, за да защити вашето здраве. съхранявайте плътно затворено.Цвят Хоттинга стратегии, подходящи за всички случаи на живота.За отстраняване : -1.Да се съхранява на място, недостъпно за деца.Санировать.Втвърдяване под led лампа за 30 секунди или ултравиолетова светлина в продължение на 2 минути.Цвят запази блясъка на до 20 дни. Накиснете ноктите си в акрилна течност за премахване на грим около 5 минути. Повторете нанасяне на втори тънък слой впитывающегося гел-лак за нокти. Направете ноктите. -Цвят Хоттинга стратегии, подходящи за всички случаи на живота.За отстраняване : -1. Премахване на лепкавите остатъци на ноктите с помощта на почистващо средство.Продукти включват : 1 x Гел nailcrection : 1.Продукти включват : 1 x Гел-лак.Вылечите ноктите под led осветление в продължение на 10 секунди или ултравиолетова светлина в продължение на 2 минути. Нанесете най-горния слой. Внимателно повдигна цялата фигура на лак с всеки нокът.Гел-лак за нокти полупостоянные лъки маникюр лак за нокти, Основа за лак за нокти горно покритие за гел-лак Технически характеристики : Заглавие : чист цвят гел Обем : 8,5 мл Цвят : както е показано на фигурата : UV/led лампа-светлината, почти без мирис (само най-горния слой и основата миришат умерено), може да използваме само органичен текстура за защита на здравето.

Всичко за продукта

Избор на купувачи