плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Oceanindw 100kg Utility Cart, 2 нива Събират Количка от Неръждаема Стомана, Медицински Лабораторно Оборудване Тиха Количка, Салон за красота Клиника Количка-Универсално Колело?

Oceanindw 100kg Utility Cart, 2 нива Събират Количка от Неръждаема Стомана, Медицински Лабораторно Оборудване Тиха Количка,

BGN 75.36
 

Налично за поръчка
Наличност

★ Нашата количка от неръждаема стомана е изключително устойчив, с парапети от неръждаема стомана, които могат да бъдат сглобени много бързо и здраво свързани. ★ Тази сервизна количка от неръждаема стомана за маси от заведения за хранене и сервизни бюра е лесен за използване, с копчета ролки. ★ Безшумни гумени колела, добра еластичност, устойчивост на износване, липсата на следи на повърхността, устойчивост на удар. ★ Стабилна и здрава алуминиево-метална рама, ъгли и панти; повишено съпротивление на натиск и устойчивост на износване, както и осигуряване на камиони, каруци. ★ Колелото за обществено хранене на автомобил, подходящи за лаборатории, заведения, СПА центрове, салони за красота, гардеробных, хотели, офис сгради, магазини, и т.н. ● Име на продукта : количка за Събиране на ли : да, Моля, използвайте го в строго съответствие с инструкциите на лагер на продукта, и е строго забранено да бъдат с наднормено тегло Рутинна поддръжка : Редовно избършете повърхността с кърпа, за да тя е чиста.Ръчно измерване може да има грешка 3-5 виж Цвят на изображението може да се различава от разликата между източника на светлина и екран, моля, обърнете се към самия продукт. ● Най-доброто обслужване : Ако имате някакви въпроси или искате други по-големи продукти, моля, свържете се с нас навреме, ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа!.

Всичко за продукта

Избор на купувачи