плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Почистващи кърпички Roll Протирочный Лист, за Многократна употреба Парцали за миене на Съдове за Еднократна употреба кухненски Салфетки за почистване, хавлиени Кър?

Почистващи кърпички Roll Протирочный Лист, за Многократна употреба Парцали за миене на Съдове за Еднократна употреба кухненски

BGN 8.70
 

Налично за поръчка
Наличност

Вашите почистващи кърпички могат да се използват в кухнята, в банята, в ресторант, в къщи или в офиса, както и в колата.Можете да изплакнете кърпички ръчно много пъти, но не перемойте им. 【 Почистване без химически смесване 】12 "x 8" нетъкан текстилен кърпички не са агресивни химикали, без мирис, без аромат, без статични, работят на дървени, метални и стъклени повърхности, оставя безворсовую блестяща текстура или восковую полировку безопасни и невредим.Почистващи кърпички не може да се използва във влажни и сухи условия, леко навлажнени кърпички могат да бъдат най-добрия избор като цяло.【, Почистете и в половината от случаите 】Почистващи кърпички ( 12" x 8" лист, 50 листа в ролка ) често се използват от професионалните уборщиками, за бързо и цялостно почистване на вашия дом от горе до долу. 【 Сухо и мокро почистване многоцелеви 】Цялата повърхност чиста, които се използват за изсушаване, почистване, почистване или отстраняване на петна и прах навсякъде, където можете да стигнете. 【 Deposable или многократна употреба до вас 】Почистващи кърпички миещи се, устойчиви и достатъчно силен, за да ги използвате отново много пъти в мокро и сухо състояние, тъй като кърпи за почистване на влакна, обаче ние сме предложили за еднократно използване като почистващи кърпички за баня.

Всичко за продукта

Избор на купувачи