плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
XIAOZHU САМ 5D Диамантена Живопис Комплекти за Бродерия на кръстат бод Пълна Тренировка AdultsKidsBeginner Кристал Кристал Бродерия Изкуство, Занаят, Изкуство Подарък Начало Д?

XIAOZHU САМ 5D Диамантена Живопис Комплекти за Бродерия на кръстат бод Пълна Тренировка AdultsKidsBeginner Кристал Кристал

BGN 11.19
 

Налично за поръчка
Наличност

Моля, обрамьте го стъкла или дърво и да се мотае в къщата му като декорация за украса. Фигура трябва да се поддържат чисти, в противен случай това ще се отрази на силата на сцепление. Диамант несъедобен, не позволявайте на децата да играят, за да се избегнат инциденти, като преглъщане.Това е просто сгънати платно.Останалите диаманти могат да бъдат поставени в чанта с цип.Моля, не слагайте платно, така че да няма гънки. Детайли комплект картини диаманта ◆ диаманта : платно (canvas с висока плътност, еко-приятелски настроен высоковязкий горещ прилипатель се стопява, не е лесен да се научи.Съдържание на пакета : 1x High definition маслени бои на платно Colorful magic Round Diamonds 1x Point diamond pen 1x Cube diamond tray Забележка : 1.Независимо дали подаръкът е на родителите, децата или приятелите си, той може да предаде най-добрите си благословии.Скъпоценни камъни не отваливаются, ясни отпечатъци), химикалка, пластмасова тава, пелинит, пинцети.

Всичко за продукта

Избор на купувачи