плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
SECJSKJ Многофункционални Детски Ястия за бутилки Мляко Топло за вода Детско Хранене Нагревател Двойки Прецизно управление на Бързото Затопляне Бързо Топли бутилки ?

SECJSKJ Многофункционални Детски Ястия за бутилки Мляко Топло за вода Детско Хранене Нагревател Двойки Прецизно управление

BGN 50.00
 

Налично за поръчка
Наличност

[Пестене на енергия и ниско ниво на шума] Затопляне на мляко при постоянна температура е енергийна ефективност и щадящи околната среда; ниско ниво на шум, бебето може да спи добре, не е потревоженным, и се събуди, за да получи сладко и топло мляко. Размер на опаковката : 20 * 14 * 17 см/ 7. [Хранително-вкусовата материал с функция за автоматично спиране на тока от сухия огън, гуманизированный и приятелски настроен към заема от нов.Списък на опаковки : 1 * Нагревател мляко 1 * захранващ Кабел.Многофункционален двоен нагревател на мляко за затопляне на мляко и вода, затопляне на храна, стерилизиране на млечни бутилки, с премиальным хранителен материал, прецизен контрол на температурата, автоматично выключением защита от сух огън и по-гуманизированным дизайн, този нагревател е необходимост за бебета и добър помощник за нови!Особености : [Многофункционален нагревател мляко, 3-в-1] 3 функции в едно устройство : подгряване на мляко, подгряване на храна и стерилизация на бутилки, които отговарят на много нужди в грижата за новороденото бебе, помагащи му да се хранят добре и да растат добре![Точен контрол на температурата] 3 нива на температурата за опции : 40, за да се затопли мляко без унищожаване на хранителни вещества, по-близо до температура на майчиното мляко; 70 за затопляне на храна и 100 за бутилка . [Двоен дизайн на бутилката 5-минутно бързо доене затопляне, гладно бебе няма нужда да се чака повече!. [Пестене на енергия и ниско ниво на шума] Затопляне на мляко при постоянна температура е енергийна ефективност и щадящи околната среда; ниско ниво на шум, бебето може да спи добре, не е потревоженным, и се събуди, за да получи сладко и топло мляко.

Всичко за продукта

Избор на купувачи