плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Калъф за Кърмене Шал за Кърмене Бели Снежинки - Детска Седалка За столчета за автомобил, Чанта За Количка, Навес за столче за кола(3be5d)

Калъф за Кърмене Шал за Кърмене Бели Снежинки - Детска Седалка За столчета за автомобил, Чанта За Количка, Навес за столче

BGN 12.79
 

Налично за поръчка
Наличност

Лесно се разтяга на столче за кола B - когато се използва като навес. 【Описание размер】34*70*72 см (13. [Инструкциите за пране] Обичайната пране, машинно пране, ръчно пране.Идеален подарък за душ B - Отличен и най-добрият унисекс подарък за душ B или просто чудесен подарък за всяка майка, за да бъде по-новите майки.Многофункционална седалка за всяка майка - Калъф за столче за кола, Калъф за кърменето Калъф за кошницата за пазаруване, Калъф за столче за хранене за хранене, Безкраен шал, Леко одеяло, Калъф за бебешки колички, Защита от слънцето !.Позволява лесно да се види или да получат достъп до вашия B по време на кърменето/ кърмене.3 в) 【Описание на продукта】е Изработен от высокоэластичной тъкан, той е много мек, еластичен и здрав, лесен за съхранение и многофункционален, той осигурява покритие от 360° за кърмене на майката, когато излезете на улицата, за да защити неприкосновеността на личния живот. [Приложими сценарии] Върховете столчета за автомобил, шалове за хранене, калъфи за кошници, калъфи за колички, покривала за стульчиков за хранене, калъфи за памперси, пончо за хранене и т. 【Многофункционален】Осигуряване на благоприятни за сън атмосфера, докато бебето спи в количката или автокресле, като ги предпазва от вятър и слънце.Дори може да се носи като безкрайна шал, когато той не се използва!. 100% защита за вашата B - дишаща колички сенника се плъзга по всяко заедно в рамките на няколко секунди!Еластично дупка в горната част на пропуска по-малко светлина и повече въздух, а също така позволява лесно да се погледнат в очите.

Всичко за продукта

Избор на купувачи