плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Красива момиче Чаша Набор от Вдъхновяващи Подаръци, Вдъхновяващи подарък за момичета, Вдъхновяващ подарък за Жени, Красиво момиче може да направи невероятни неща ?

Красива момиче Чаша Набор от Вдъхновяващи Подаръци, Вдъхновяващи подарък за момичета, Вдъхновяващ подарък за Жени, Красиво

BGN 23.99
 

Налично за поръчка
Наличност

Изискани сладки чорапи в опаковка на подаръка е гарантирано ще зарадва своите получатели за Коледа/или рожден ден!Можете да ги дам, като пълнител за отглеждане или да се свържат заедно с нашите чаша.【Чудесен вдъхновяващи подарък за всички момичета-жени】Прекрасна чаша с твърди нежни щампи, "Красиво момиче, можете да направите невероятни неща", позитивна и вдъхновяваща.Отварачка за бутилки и корк, изработени от метална сплав с.Отлични идеи за подаръци за жени, всички имаме нужда от чаша, практичен и уникален подарък.Нашето стъкло анти-ошпаривает, и тя има хранителна прозрачен капак, който може ефективно да предотврати прах и разливане. [Конкурс открывалок за бутилки премиум-клас].Накрайник осигурява уплътнение за удължаване срока на експлоатация и за опазване на отворените бутилки drinkpink поздравителна картичка Можете да напишете своите желания на получателя на подаръка.Чаша е с висока степен на устойчивост на корозия и не задържат вкус на предходната напитка, като пластмасова бутилка. Чаша 1*12 мл с капак., Или просто като проява на привързаност по всяко време. 1*Тирбушон. 1* Цветен подарък кутия.Това ще е чудесна украса за вашия ресторант, а също така може да защити вашата маса.it също да бъде оцененным като подарък за рождения ден на приятел, годишнини, Ден на майката ,Коледа, Деня на благодарността,вечеря, сватба и т.За да се чувствате по-комфортно, когато държи в ръцете си.Топли и сладки чорапи gift The изискани подаръчни опаковки, сладки чорапи гарантирано ще накарат вашите получатели празнуваме Коледа/или рожден ден!Можете да ги дам, като пълнител за отглеждане или да се свържат заедно с нашите чаша. 1* Сладка картичка.Чаша е с висока степен на устойчивост на корозия и не задържат вкус на предходната напитка, като пластмасова бутилка.Уникална и елегантна форма се откроява от тълпата.

Всичко за продукта

Избор на купувачи