плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Пинчжэн Робот Прахосмукачка Автоматично зареждане с дистанционно управление Прахосмукачка Робот с приложение за Интелигентно управление на Роботизирани Прахос?

Пинчжэн Робот Прахосмукачка Автоматично зареждане с дистанционно управление Прахосмукачка Робот с приложение за Интелигентно

BGN 135.99
 

Налично за поръчка
Наличност

【100% УДОВЛЕТВОРЕНОСТ И 365 дни ГАРАНЦИЯ】 : Ние обещаваме да ви предоставим най-доброто качество и най-доброто обслужване на обратна връзка в рамките на 365 дни.Интелигентни сензори се използват за защита на робота и вашите мебели от сблъсък и падане. 【ТЪНЪК И интелигентен】 : Робот-прахосмукачка има дискретен дизайн за почистване на места, където прах лесно да се скрие под леглото и на мебели. Описание 4. 【ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ】 : Робот-чистач автоматично почиства в съответствие с планирания течение на времето или да се стартира с помощта на един бутон.Ако имате някакви въпроси за нашия робот-пылесосе, моля, свържете се с нас. [100% удовлетвореност гаранция за 365 дни) : Ние обещаваме да ви осигури най-доброто качество и най-доброто обслужване на обратна връзка в рамките на 365 дни. Пакетът включва : 1. 【НИСКО НИВО на ШУМ】 : 55 DB ниско ниво на шум почистване на изкуствен интелект. Подвижна четка*1.Силно засмукване, система за почистване на изкуствен интелект, за всички видове отбросов, особено лесни за поддръжка, размътен от липсата на всасывающего пристанището.Той е подходящ за плиточных подове, мраморни подове, дървени подове и циментови подове.Не е нужно да правите това сами, спестете време и усилия. USB кабел за зареждане 3.

Всичко за продукта

Избор на купувачи