плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Mirone Регулируем удължител на колана за сигурността на самолета само за самолета Southwest Airlines (7-32 инча), сертифициран по безопасност на E-9 (тип B)

Mirone Регулируем удължител на колана за сигурността на самолета само за самолета Southwest Airlines (7-32 инча), сертифициран

BGN 15.96
 

Налично за поръчка
Наличност

Съвместим САМО с southwest airlines (с изключение на нови самолети 737-800/737 MAX8.Задължително проверете типа на самолета, на който ще се лети).Нашият удължител на предпазен колан е сертифицирана E-9 safety за налягане до 3000lb.Може да бъде несъвместима с места за първи клас. подобрена версия на 2019 година.Колан е изработен от полиестер с висока якост.Удължител на предпазен колан може да се регулира лесно до 32 инча, с помощта на същия механизъм, че и ремъци за безопасност на авиокомпаниите.Продуктът идва с карта на собственика за потвърждаване на правото на собственост.Лесно да се съхранява.Просто сгънете лентата и дръжте го в джоба , чантата или багажа. - Е съвместима САМО с southwest airlines (с изключение на нови самолети 737-800/737 MAX8.Задължително проверете типа на самолета, на който ще се лети).Нашият удължител на предпазен колан е сертифицирана E-9 safety за налягане до 3000lb. - подобрена версия на 2019 година.Нашият колан е изработен от полиестер с висока якост. - Удължител на предпазен колан може да се регулира лесно до 32 инча, с помощта на същия механизъм, че и ремъци за безопасност на авиокомпаниите. - Продуктът идва с карта на собственика за потвърждаване на правото на собственост. - Лесно да се съхранява.Просто сгънете лентата и дръжте го в джоба , чантата или багажа.

Всичко за продукта

Избор на купувачи