плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Симпатична електрическа брава тестер, Дръжка Тестер на напрежение, Ток със светлина, Ac/Dc 70-250v, водоустойчива (1 комплект)

Симпатична електрическа брава тестер, Дръжка Тестер на напрежение, Ток със светлина, Ac/Dc 70-250v, водоустойчива (1 комплект)

BGN 11.19
 

Налично за поръчка
Наличност

✨ ✨Led / Водоустойчив - - - Дръжката е проектирана с ярка led светлина, която също е ясен сигнал, когато се използва в рамките на деня.И той е водоустойчив, което позволява да работят добре на открито. ✨ ✨Self-Check Design - - - В self-check преди употреба, моля, дръжте върха на писалката една ръка и докоснете се към опашката на другата ръка.Когато светят, това означава, че дръжката на тестер в норма.Липсата на индикатора показва, че батерията се нуждае от смяна. ✨ ✨Да намерите прекъсване на линията-Една ръка се отнася до долната част на писалката, а на върха на писалката се отнася до тел.Точка на прекъсване-това е място, където светлините угаснат.Той се използва за търсене на точки на прекъсване в ежедневните домакински уреди, като например компютри, допълнителни такси и т.н. ✨ ✨Идва батерия - - - Когато електрическа брава излиза от строя, трябва да се замени с две бутон на батерията.Всяка електрическа писалка е снабден с 8 батерии, за да може да я използва през цялото време. ✨ ✨Бързо обслужване - Можете да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси, ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 12 часа.

Всичко за продукта

Избор на купувачи