плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Кабелни Връзки за многократна употреба, Увиване на Кабела Trilancer, Регулируема Закопчалка на Колана, Кабелен Органайзер, Крепежный Кука и Контур, 8 инча, 4 цвята, 50 бр.

Кабелни Връзки за многократна употреба, Увиване на Кабела Trilancer, Регулируема Закопчалка на Колана, Кабелен Органайзер,

BGN 5.59
 

Налично за поръчка
Наличност

✅ 【NO PEELING-OFF】 - ЗА разлика от много евтини вратовръзки на пазара, които лесно се отделят от тъканите под напрежение, благодарение на напредналите технологии кабелни превръзки Trilancer напълно свободни от този проблем, предоставяйки им наистина използването на многократна употреба. ✅【ЕДИН РАЗМЕР ЗА ВСИЧКИ】 - Идеална дължина 8 сантиметра за управление на слушалки, честота на кабели, домашни/офис/студийными жици, кабели, кабели и много други.За много големи кабели или специални обстоятелства просто комбинирате няколко основи заедно.Или проявете творчески подход към своите галстукам като към средство за работа с пакети от растения/цветя и подреждане на вашите незакрепленных предмети. ✅【ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ】 - Самозахватывающийся и здрав, при това лесно се отваря и се увива.Отвор за очите и конусни дизайн позволяват на йо не само да се постигне по-надежден тайна, но и здраво да се съчетаят няколко основи заедно за по-големи работи. ✅【ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО】 - кабелни превръзки Trilancer са преминали многобройни тестове за издръжливост, за да се гарантира издръжливост гъвкаво и универсално нейлонового куката и тъканната дизайн. ✅【SUPER VALUE】 - Опаковка от 50 кабелни основи в 8 сантиметра : 20 черни, 10 зелени, червени и жълти, плюс 30 дни за безпроблемно пълна гаранция за връщане на парите.

Всичко за продукта

Избор на купувачи