плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Цилиндър замъка 35‑50 мм, дължината му врата доставка, конструкция от алуминиева сплав ютия, цилиндър замъка сплав двоен открит, завъртане на палеца на сигурността, ?

Цилиндър замъка 35‑50 мм, дължината му врата доставка, конструкция от алуминиева сплав ютия, цилиндър замъка сплав двоен

BGN 57.68
 

Налично за поръчка
Наличност

Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект. 90 г / 3,2 грама Дължина : прибл.【Висококачествени материали】е Изработена от висококачествена алуминиева сплав на желязо, с помощта на прецизен полиране на галванични покрития и твърдо процеса на коване. 【Високо ниво на сигурност】с помощта на багажника на крилото на замъка Euro cylinder, няма нужда от скъпи ъпгрейди на писалки или допълнителни устройства за защита на сигурността, а вие също можете да се наслаждавате на по-голяма безопасност.сменяеми ключалки картотечного на шкафа осигуряват малък и безопасен износване при продължителна употреба.В съчетание с качествени многоигольчатыми-цилиндров можете да се насладите на подходяща защита на семейната сигурност. Възможни са отклонения в 1-2 см от ръчно измерване.

Всичко за продукта

Избор на купувачи