плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Японското Кърпи за баня Shirayuki, Пълен Форма на Мече за подарък на бебе. Изработен от многопластов мелкоячеистой тъкан. Произведено в Япония, оцветяване на КЕ-ЮЗЕН (жъ?

Японското Кърпи за баня Shirayuki, Пълен Форма на Мече за подарък на бебе. Изработен от многопластов мелкоячеистой тъкан.

BGN 44.00
 

Налично за поръчка
Наличност

Детско кърпи за баня, опаковани във формата на Мечка.Много популярен за детски подарък.Много сладък представена във вътрешността на кутията.Размер на кутията 13.38x10.63x2.75 инча (34x27x7 см).Бързото усвояване на водата.Многофункционалност : кърпи за баня / като пелена на бебето или на кожната покривка / Вместо възглавница.Най-високо качество.Висококачествена многослойна японската мелкоячеистая плат с помощта на 100% естествени материи.Ръчна работа в Наре, старата столица на Япония.Много популярна в Япония като детски подаръци, подаръци за момичетата, подаръци за момчета, стоки от първа необходимост за бебета, бебешки кърпи, бебешки мочалок от първа необходимост за бебета, стоки от първа необходимост за децата от първа необходимост за децата.Предлага се в няколко варианта на дизайн, като "Серия Four Seasons of Japan", която красиво петна Качо Фугецу в тази страна с богати емоции, "Модерна серия", която те кара да се чувстваш готин и "Поредица от истории", която изобразява закачливите истории за хора с емоции и чувство за хумор.Освен това, има и на "Японски серии за красота", който се фокусира върху традиционни социалната и красота, уникални за Япония, и "Съвместна серия", създадена с различни марки и писатели.Изберете вашия любим!.

Всичко за продукта

Избор на купувачи