плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
WSYYDS Голям Капацитет Кошница Ъглова Кошница Сгъваема Детска Количка за Бельо за Съхранение на Мръсни Играчки Бял Сив 19,3 х 19,3 x 25,6

WSYYDS Голям Капацитет Кошница Ъглова Кошница Сгъваема Детска Количка за Бельо за Съхранение на Мръсни Играчки Бял Сив

BGN 68.22
 

Налично за поръчка
Наличност

Структурата е стабилна и може да се съхранява безопасно. Отлична изработка Количката е изработена от нашите опитни и квалифицирани майстори. [Сгъваема и лесна за сглобяване] може да се сгъват и да се съхранява, когато не се използва, така че тя да не заема много място. Модерен външен вид Прост дизайн, атмосфера, мода и лекота, чист цвят, външен вид, лесно лукс и мода, практичност и орнаментация съществуват едновременно.Спецификация : Име : Количка за бельо Цвят : бяло+сиво Материал : памучен въже Размери : 19. [Здрава конструкция, не е лесно деформиран] Кошница за дрехи, изработени от здрав материал, с висока носеща способност и не деформират при прекомерно съхранение. [Забележка] Тъй като количката се сгъва по време на транспорт, може да се сгъва, така че можете да я напълните с всякакви всячиной в продължение на няколко дни или инсулт при ниска температура, за да промените формата.[По-голям капацитет] Размерът на този продукт е 19,3 х 19,3" x 25,6" кош за бельо е изработена от лека и здрава памучна въже, което има по-голям капацитет и може да побере много неща.6" Приложими места : хол, спалня, баня, пералня и т.Сглобяването е много лесно, просто внимателно отворете го.

Всичко за продукта

Name:
Laundry Basket
Color:
white+gray
Material:
cotton rope
Dimensions:
19.3 x 19.3 x 25.6
Applicable places:
living room, bedroom, bathroom, laundry room, etc.
Tips:
Dear buyer, if you have any questions or suggestions before, during or after the purchase, please feel free to let us know. We will reply you within 24 hours and try our best to satisfy you. :

Избор на купувачи