плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Тръба масло NBR, Маслостойкий равен маркуч за масло NBR тел възникване на стомана за газопровода на оборудването на фабриката(3/4inch, 1 метър)

Тръба масло NBR, Маслостойкий равен маркуч за масло NBR тел възникване на стомана за газопровода на оборудването на фабриката(3/4inch,

BGN 143.83
 

Налично за поръчка
Наличност

Подходящ за газопровода на оборудването на фабриката, различни газопровода механични съоръжения, роботи събрание, печатни машини и машини инжекционного на метода за леене, etc. Маслостойкий и устойчив на абразия лъскав черен външен слой, вграден в высокопрочную стоманена тел за увеличаване на здравината и да се адаптира към различни тежки средам3. Маслостойкий и устойчив на абразия лъскав черен външен слой, вграден в высокопрочную стоманена тел за увеличаване на силата и да се адаптира към различни сурови условия на околната среда.Маркуч има елегантен екстериор, мек, лек, с добри характеристики на огъване. Използването на течности : вода, масло, медицина, прах, въздух Работна температура : -40~135℃ Осъществяване списък : 1 х тръба.Предлага се в различни спецификации и дължина за избор, може да отговори на различните нужди. Използването на висококачествени материали NBR и стоманена тел, висока устойчивост на натиск, антифриз и не е лесно затвердевание2. Предлага се в различни спецификации и дължина за изборите, може да отговори на различни needs Specification : Тип деталя : Hose Material масло NBR : wire Uses стомана NBR+ : Газопровода на оборудването на фабриката / различни тръбопровод механично оборудване / монтажни роботи / печатни машини / машини за леене под налягане и т.Подходящ за тръбопроводи, фабрично оборудване, различни тръбопроводи механични съоръжения, монтажни роботи, печатни машини и машини за леене под налягане и т. Маркуч има елегантен екстериор, мек, лек, с добри характеристики на огъване 4.

Всичко за продукта

Item Type:
NBR Oil Hose
Material:
NBR + steel wire
Uses:
Factory equipment piping / various mechanical equipment piping / assembly robots / printing machines / injection molding machines, etc.
Use Fluid:
Water, oil, medicine, powder, air
Working Temperature:
-40~135℃ 
Package List:
1 x Tube :

Избор на купувачи