плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
8шт Акрилни Шаблони за Многократна употреба във Формата На Сърце Шаблон Ясно DIY Кожени Модели Дъски за Производство на Чанти през Рамо

8шт Акрилни Шаблони за Многократна употреба във Формата На Сърце Шаблон Ясно DIY Кожени Модели Дъски за Производство на

BGN 20.87
 

Налично за поръчка
Наличност

За някои видове кожа, обработени със специални занаяти, кожата не може да бъдат маркирани с шило, затова трябва да се реже дръжка Списък на пакетите : 8 x акрилна шаблони.Фигура прикрито защитна хартия, която може да предотврати сблъсък и драскотини по време на транспортиране.На ръба На шаблона има точни отвори, които се използват за обозначаване на точки шиене на фиксирано разстояние, за да ви помогне да се постигне прецизно позициониране. Твърда кожата, като растителната мека кожа, се препоръчва да се режат с шило по линия на фигурата или директно се режат кожен нож 2.(Целта) с помощта на този акрил модел, за който може да се направи чанта през рамо с готови с размери около 14x19x6 виж Подходящ за всякакви лични САМ или професионални проекти. (Защитно фолио) Повърхност със слой от хартия фолио, може да се откъсне, да премахнете много прозрачен акрилен материал. (Точното разстояние рязане) Благодарение на тънък майсторство на изработката на тези шаблони са прозрачни и разбираеми, както и разстоянието на отрязване точно.Изключително висока светопропускаемость гарантира, че можете да лесно да се направи кожени чанти занаяти точно и да постигне перфектен за възстановяване. (Акрил материал) Модел е изработен от висококачествен акрил материал, тези модели са трайни за използване и може да се използва повторно. (Трайни и многократна употреба) след като сложна технология на производство, тези модели са изработени от акрил материал с добра устойчивост на износване добра светопропускаемостью, устойчивост на износване и устойчивост на корозия и може да се използва повторно.

Всичко за продукта

Item Type:
Acrylic Templates
Material:
Acrylic
Function:
You Can Use the Model to Make a Shoulder Bag
Finished Style:
Shoulder Bag
Recommendations:
1. Hard Leather, Such As Plant Soft Leather, is Recommended to Be Cut with an Awl Along the Pattern Line, or Directly Cut with a Leather Knife :
2. For Some Leather Processed by Special Crafts, the Leather Cannot Be Marked with an Awl, So It Needs to Be Cut with a Pen :
Package List:
8 x Acrylic Templates :

Избор на купувачи