плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Смола КУЭА Ивици Силикон във форма, Епоксидни Ивици във формата на Смола Ивици във форма за Леене смола за Верстака украса на Офис, Стая, Декорация на Дома, Декорира?

Смола КУЭА Ивици Силикон във форма, Епоксидни Ивици във формата на Смола Ивици във форма за Леене смола за Верстака украса

BGN 58.24
 

Налично за поръчка
Наличност

Вътрешната част на всяка форма на силиконовата смола равна и лъскава, което позволява лесно се разглобява след пълно втвърдяване, намалявайки необходимостта от рязане и полиране, както и лекота на използване и почистване.С помощта на гъвкава, плоска получите многократна эпоксидную форма, мека и лесно, можете лесно да използвате, плесен във форма и да се почистват.С помощта на гъвкава, плоска получите многократна эпоксидную форма, мека и лесно, можете лесно да използвате, плесен във форма и да се почистват. Тези силиконови форми са изработени от устойчив силикон с модерна технология.Много подходящ за декорация на офис, верстака, стаи, декориране на дома, декориране на стени, подаръци за семейството и приятелите.Тези силиконови форми са изработени от устойчив силикон с използването на съвременни технологии. Когато вътрешната част да стъпим здраво върху основата, поставете кръгове на деня, месеца, седмицата и месеца на съответните разпоредби, но не приклеивайте им, те могат да се върти свободно.Как да използвате : 1. 20x10, 5x1, 3 см / 7, 9x4, 1x0, 5 инчов Диаметър на силиконовата форма : прибл.Форма за вечен календар, изработен по технология от епоксидна смола. Височина на силиконовата форма 19 см / 7,5 инча : прибл.Много подходящ за декорация на офис, верстака, стаи, декориране на дома, декориране на стени, подаръци за семейството и приятелите.Спецификация : Тип елемент : Календар силиконова формаматериал : силикон Specification : 1 Set Half Moon формата на сърце Silicone Мухъл Size : прибл.

Всичко за продукта

Item Type:
Calendar Silicone Mold
Material:
Silicone
Specification:
1 Set
Half Moon Shaped Silicone Mold Size:
 Approx. 20 x 10.5 x 1.3cm / 7.9 x 4.1 x 0.5in
Round Silicone Mold Diameter:
Approx. 19cm / 7.5in
Round Silicone Mold Height:
Approx. 0.5cm / 0.2in

Избор на купувачи