плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Голяма Мръсна Кошница За Дрехи Кошница Декоративно Кофа За Съхранение С Дръжки За Детско Бельо, Играчки, Дрехи, Наметала Възглавници И Одеяла Котка И Куче 13.8x17.3 инч?

Голяма Мръсна Кошница За Дрехи Кошница Декоративно Кофа За Съхранение С Дръжки За Детско Бельо, Играчки, Дрехи, Наметала

BGN 16.79
 

Налично за поръчка
Наличност

Размер : 35x44 см.Направете така, че този въпрос никога не се превърна в пепел.Ако имате някакви други въпроси, моля не се колебайте да се свържете за консултация.Той е много подходящ за университетски общежития, кемпинговых на автомобили, апартаменти, хотели, детски стаи и битови помещения, а също така могат да се настанят смяна на дрехи, детски играчки, закуски и всякаква всячину.Дрехи, детски играчки и други предмети за дълго време, не отпадат.Не само, че той също има широк спектър от приложения.Съвети Могат да бъдат малки грешки в размер и цвят на този продукт, който е нормален сайт. Приложение : може да се лесно да се сгъва, за да спестите място, когато не се използва.Нашата кошница за дрехи, определено е добър помощник за вашия дом съхранение!Той е изработен от материал плат Оксфорд, което е удобно и да диша, и не е лесно да се отлее; Вграден водонепроницаемое покритие, водонепроницаемое и влагостойкое без специфичен мирис; Интимни ръчни колани от двете страни, удобни за носене, трайни и не падат; Максимум капацитет за лесно подходящи за всички видове сгъваема бъчва не заема много място, лесно и удобно, в переноске.Той е много подходящ за такива места, като хотели, апартаменти, хотели, детски стаи и сервизни помещения. Производителност : един добър помощник за семейна съхранение!Лесно изтегляне на всички видове детски играчки, дрехи и всички всячины. Пране : Този продукт се препоръчва да се пере на ръка, да не се избелва. Материал : плат Оксфорд.

Всичко за продукта

Избор на купувачи