плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Xhwyf Женски удобни Пешеходни сандали с извита подкрепа, Дамски Спортни Пешеходни Сандали, подходящи за плажа/басейна/Круиз/Пътуване/сватба Водоустойчив сандали (Цв?

Xhwyf Женски удобни Пешеходни сандали с извита подкрепа, Дамски Спортни Пешеходни Сандали, подходящи за плажа/басейна/Круиз/Пътуване/сватба

BGN 42.32
 

Налично за поръчка
Наличност

В плочата се използва висококачествена гума, която е много подходяща за разходки и по-дълги разходки. Перфектни шивашки : Нашите сандали-това са подаръци за млади момичета, юноши и жени от всички възрасти.Тези лесни и атрактивни сандали-единствената обувки, която ви е необходима. Водоустойчив : Можете да носите нашите ежедневни сандали на плажа по време на каране на каяк или на всички свързани с водата дейности, без да се притеснявате за повредата, размер (размери сандали 6, 7, 8, 9, 10 и 11). Качество на ръчно изработени : Отгоре е изработена от найлон с нажежаема ръчно изработени, а стъпалата са изработени от висококачествени изкуствени материали. Удобна подметка : подметка + гумена подметка-супер мека и удобна амортизирующая подметка EVA-усещането е, като да ходиш на въздушна възглавница. Удобна подметка : подметка + гумена подметка-супер мека и удобна амортизирующая подметка EVA-усещането е, като да ходиш на въздушна възглавница.В плочата се използва висококачествена гума, която е много подходяща за разходки и по-дълги разходки. Водоустойчивост : Можете да носите нашите ежедневни сандали на плажа по време на каране на каяк или всяка друга дейност, свързана с вода, без да се притеснявате за тяхната повреда. Идеална ежедневни обувки : независимо дали пътувате с лодка, на плажа или в един ден пътуване. Идеална ежедневни обувки : независимо дали пътувате с лодка, на плажа или в един ден пътуване.

Всичко за продукта

Избор на купувачи