плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Източване на мивки на Съда,Поп Сливи, Баня С подвижни корзинной запушалка, антивзрывной и анти-засоряющий Водосточни филтър, Сливи мивки В Събирането на Переливом ?

Източване на мивки на Съда,Поп Сливи, Баня С подвижни корзинной запушалка, антивзрывной и анти-засоряющий Водосточни филтър,

BGN 20.00
 

Налично за поръчка
Наличност

【BUILD-IN STRAINER】ЗА разлика от обикновения източване на бутона puch,тази сливная тапата има филтър за защита от запушване на кошници вътре,който внимателно се събира косата и предотвратява запушване на слива, нещата няма да попаднат в източване, като бижута, пръстен, кал и така нататък. 【ПРЕМИЯ МАТЕРИАЛ】Анти-експлозия и анти-крекинг сгъсти неръждаема стомана, чели " -формованной и безпроблемно, без феномени, изтичане на вода. 【Липса на ТЕЧОВЕ на ВОДА】Удебелена степенна уплътнение от силикагел, не изисква лепило,устойчивост на окисляване, и защита от изтичане на информация. 【ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ】Всеки може да настроите изскачащи сливи благодарение на своята проста конструкция,никакви средства не се изисква, удебелена и по-дълги гайка позволяват да монтирате го на голата си ръка. 【КРАСИВО завършени】Многопластова хромирани елементи, устойчиви на ежедневно надраскване, корозия и потъмняване на стенописите.

Всичко за продукта

Избор на купувачи