плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Безжично зарядно Устройство за Автоматично Битумен Държач Зарядно Устройство, Авточувствительный Умен Инфрачервен Сензор Vent Mount Mobile Phone Stand за всички Мобилни теле?

Безжично зарядно Устройство за Автоматично Битумен Държач Зарядно Устройство, Авточувствительный Умен Инфрачервен Сензор

BGN 231.92
 

Налично за поръчка
Наличност

Той е много издръжлив. Вход на сигнала : 5 V/2 A, 9 V/1.Анти-надраскване и устойчива на плъзгане гумена подплата, предназначени за надеждно и безопасно захващане, което осигурява приятно пътуване.Надеждно сервизно обслужване : Ако зарядно устройство, което сте получили, има някакви проблеми с качеството( човека на увреждане, не са включени), моля, свържете се с нас чрез електронна поща, ние ще ви помогнем бързо и положително. Размери на продукта : 7.【Всички телефони могат да бъдат заредени】Ние подкрепяме функция за безжично зареждане на телефона директно към основата на телефона може да се зарежда, просто и удобно, предупреждение : поддръжка на функцията за безжична зареждане на телефона и твърдо не може да използва магнитна глава за таксуване, в противен случай телефонът ще бъде горещо и не може да бъде заредена. С вградена висококачествена независима намотка от мед ядро зарядно устройство ще захранване мощност 10 W/7,5 W/5 W е готов да зареждате вашия телефон. 【Автоматично стяга без да падне】Скоба безжично зарядно устройство с помощта на скоба на присоске, закачен на таблото, можете също да използвате скоба за излизане на въздуха, прикрепен към отвеждане на въздуха, дори и на неравен път, не ще падне телефон и спиране на тока, не е нужно да се притеснявате за внезапно спиране, ускоряване и подутини. 【Мобилен телефон хоризонтално и вертикално свободно преминаване】мобилен телефон, който се намира на конзолата безжично зарядно за кола, поддържа завъртане на 360 градуса, мобилен телефон хоризонтално и вертикално свободно преминаване, скоба издънка може да се регулира далеч и близо, така че можете да персонализирате най-добрия ъгъл за гледане на телефона.

Всичко за продукта

Избор на купувачи