плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
150 Комплекти Цветни Пластмасови Ключалки, Размер на 20 T5 Цвете 15 Цвята Пластмасови Смоли, крепежни елементи Удар Попърс Затваряне на Не-Шиене на Бутона Контейнер за ?

150 Комплекти Цветни Пластмасови Ключалки, Размер на 20 T5 Цвете 15 Цвята Пластмасови Смоли, крепежни елементи Удар Попърс

BGN 7.99
 

Налично за поръчка
Наличност

【Размерът на бутона】plstic snap size : 20 или T5 (диаметър на капака : прибл. 1/2"(12,4 мм) Дължина на зъба : прибл. 1/5" (5,6 мм)). 【Броя шевни ключалки】Набор от пластмасови ключалки в комплекта : Звездообразный : 15 цвята по 10 комплекта, 150 комплекти в кутия. 【Удобна кутия за съхранение организатор】150 комплекти цветни пластмасови бутони, които идват с преносим кутия за съхранение с прозрачна, защелкивающейся капак, за да се улесни съхранение и защита на вашите инструменти и аксесоари за дома, така и за туристическа употреба. 【Широко приложение】Капаче са предназначени не само за дрехи или пелени.Използвайте ги, за да направите портмоне, добавете ги към полотенцам, така че те да не падат от рафтовете, направете нешитые държачи за ленти за зърната, сложете ги на ръкавици или чорапи, за да те не са изчезнали, създаване на подпруги и т.н. 【Следпродажбено обслужване】Ако има някакви проблеми с качеството, моля, свържете се с нас навреме, и ние ще предоставим на връщане или замяна, за да се осигури 100% удовлетвореност.

Всичко за продукта

Избор на купувачи